Търсене...

Започнете да пишете търсената от вас информация в търсачката по-долу.

Затвори

За марката

История

Производство

Дистрибуция

Сертификати

Продукти

Печени ядки

Печени семки

Пържени ядки

Снакс ядки

Снаксове

Сурови ядки микс

Сурови ядки и семена

Сушени плодове

Барове от ядки и семена

Пуканки

Оризови ядки

Полезно

Новини

Медиите за нас

ТВ Реклами

Рецепти

Контакти

„Елит-П” ЕООД
гр. Пловдив, ул. “Дилянка”2А

office@elit-p.com

+359 32 966 880; +359 878 997 949
+359 878 991 526

Търсене...

Започнете да пишете търсената от вас информация в търсачката по-долу.

ЗАТВОРИ

за марката

продукти

новини

контакти

Новини

Медиите за нас

ТВ Реклами

Рецепти

Контакти

„Елит-П” ЕООД
гр. Пловдив, ул. “Дилянка”2А

office@elit-p.com

+359 32 966 880
+359 878 997 949
+359 878 991 526

Повече сурови ядки микс за повече сила

Публикувано: 24 мар., 2022

Хапни този супер микс на ядки “Elit”, защото си заслужава

Може би ти е омръзнало от вечните теми за воденето на здравословен начин на живот – спазване на диети, всевъзможни ограничения, тренировки. Затова направи нещо полезно за своя организъм без огромни усилия –  да, говорим за  суровите ядки микс и чудесата, които живеят в тях. От десетилетия те са се считали за нездравословни заради високата си калоричност, а всъщност полезните им свойства са много впечатляващи и важни за теб.

Лично подбраната за теб селекция на сурови ядки микс “Elit” ще те стимулира да бъдеш по-добрата версия на себе си – до там, че да си оближеш пръстите. Защото са супер вкусни.

Сурови ядки

Защо да избереш този вълшебен микс от сурови ядки? Освен, че чудесни селектирани ядки те чакат в едно пакетче, те носят със себе си и много предимства:

  • Те са страхотен източник на хранителни вещества

Някои ядки са с повече хранителни предимства от други. Например, бразилският орех е перфектен ако имаш нужда от дневен прием на селен. Заедно с лешниците и макадемията съдържат 2 грама по-малко смилаеми въглехидрати, не като кашуто, което е с почти 8 на порция. Цялостно те са отлична храна при спазването на диети и удобни да си ги хапнеш по всяко време на деня.

 

  • Суровите ядки са мощни антиоксиданти

Натовареното ежедневие често може да предизвика стрес, затова не забравяй да пъхнеш в джоба на якето си пакетче микс, което със сигурност ще те накара да се почувстваш по-добре.

 

  • Пакетче сурови ядки и няколко кила по-надолу

Е, не буквално, но определено помагат за справянето с излишните килограми. Питаш се как, като те са с високо съдържание на калории? Всъщност, по време на храносмилането тялото ти не усвоява всички от тях, затова не се чувствай гузно ако прекалиш с хапването.

 

  • Отлични източници на фибри

Заслужава си да включиш фибрите в редовното си меню, а с ядките на “Elit” това може да е още по-лесно. Те ни помагат да сме по-здрави, свежи и във форма, и много красиви. Тези чудни вещества значително понижават нивата на лошия холестерол и освобождава тялото от нарупани химикали.

 

Така, че не чакай, а грабни суровите ядки микс на “Elit” в най-близкото магазинче, защото са полезни, адски вкусни, удобни за всеки джоб и всяка ситуация.