Търсене...

Започнете да пишете търсената от вас информация в търсачката по-долу.

Затвори

За марката

История

Производство

Дистрибуция

Сертификати

Продукти

Печени ядки

Печени семки

Пържени ядки

Снакс ядки

Снаксове

Сурови ядки микс

Сурови ядки и семена

Сушени плодове

Барове от ядки и семена

Пуканки

Оризови ядки

Полезно

Новини

Медиите за нас

ТВ Реклами

Рецепти

Контакти

„Елит-П” ЕООД
гр. Пловдив, ул. “Дилянка”2А

office@elit-p.com

+359 32 966 880; +359 878 997 949
+359 878 991 526

Търсене...

Започнете да пишете търсената от вас информация в търсачката по-долу.

ЗАТВОРИ

за марката

продукти

новини

контакти

Новини

Медиите за нас

ТВ Реклами

Рецепти

Контакти

„Елит-П” ЕООД
гр. Пловдив, ул. “Дилянка”2А

office@elit-p.com

+359 32 966 880
+359 878 997 949
+359 878 991 526

Отложи глада с ядковото барче на “ElitBars”

Публикувано: 17 мар., 2022

Мушни ядковото барче на “ElitBars”, защото е вкусно.

 

Ех, ядковото барче на “ElitBars” е онова чудесно удоволствие и най-добрият избор, когато ти се иска да хруснеш нещо набързо. Изкусителни и полезни ядки, които идват при теб с три неустоими вкуса – мед, шоколад и разтапящ се на небцето солен карамел. Бихме казали перфектни комбинации и много добре знаем, че най-хубавите неща идват по три. Ходенето до най-близкото магазинче или зареждането на колата в бензиностанцията няма да е същото преживяване без това барче.

 

Но защо го обичаме? На пръв поглед то може да ти се стори като просто поредния ядков бар. Може, но може да бъде и много повече. Много често за нас е магическата пръчка, която гони глада в динамичните утрини, когато ти стърже коремът, но шефът ти те чака. И е подходящ за всеки.

 

Продължавай да четеш, за да разбереш, защо ни е любим, а и можеш да научиш някой друг трик как бързо, и лесно да се справиш с глада.

  • Не можеш да предположиш, че в едно такова пакетче се крие нещо толкова вкусно…

…и ти дава енергия. Помисли си – ядките са супер подходящи, за да си енергичен през целия ден, когато нямаш време да обядваш с колегите, защото си затрупан от работа или пък в безкрайните минути, когато ги чакаш да си изберат нещо от обедното меню. Комбинацията със сладко не го прави много здравословно, но пък е доста вкусно.

 

  • Ядковото барче на “ElitBars” е най-добрата мотивация преди тренировка, когато вече се питаш „кога ще свърши“.

А ситуациите, когато си на опашката на лифта и умираш от глад, а тя е толкова дълга и ти бави обяда? Неприятно. Представи си – ти си по средата на Мусаленската пътека, остава толкова много ходене, а коремът пак се обажда. Мушкаш едно ядково барче и покоряваш всички върхове.

 

  • Облечи децата, направи им закуска, закарай ги на училище, а след това отиди и ти на работа.

Майките знаят за какво говорим. “ElitBars” ще подари на всички дами сладост в динамичното ежедневие. Няма да замени обилен обяд, но пък едно барче (или две) ще свършат  работа.

 

  • Тръгваш с компанията до морето

Вместо досадно пътуване, когато често си гладен и има време до крайната цел, получаваш истинско удоволствие. Както обичаме да казваме: Още две ядкови барчета ElitBars и си на морето. И са супер за след парти по път за вкъщи.

 

С усмивка на лице може да кажем, че няма такова нещо като – Ще си хапна само едно барче.То е за любителите на сладкото похапване пред телевизора, но и за тези, които не излизат от фитнеса. Дали ще си пътешественик, зает родител, затънал от работа, ядковото барче е супер за всяка чанта и раница. ElitBars e изкушението, което сгъваш, когато не си гладен, защото – защо не? То не е диетично. Но е адски вкусно. И отлага глада.