Търсене...

Започнете да пишете търсената от вас информация в търсачката по-долу.

Затвори

За марката

История

Производство

Дистрибуция

Сертификати

Продукти

Печени ядки

Печени семки

Пържени ядки

Снакс ядки

Снаксове

Сурови ядки микс

Сурови ядки и семена

Сушени плодове

Барове от ядки и семена

Пуканки

Оризови ядки

Полезно

Новини

Медиите за нас

ТВ Реклами

Рецепти

Контакти

„Елит-П” ЕООД
гр. Пловдив, ул. “Дилянка”2А

office@elit-p.com

+359 32 966 880; +359 878 997 949
+359 878 991 526

Търсене...

Започнете да пишете търсената от вас информация в търсачката по-долу.

ЗАТВОРИ

за марката

продукти

новини

контакти

Новини

Медиите за нас

ТВ Реклами

Рецепти

Контакти

„Елит-П” ЕООД
гр. Пловдив, ул. “Дилянка”2А

office@elit-p.com

+359 32 966 880
+359 878 997 949
+359 878 991 526

Да отслабнеш с орехите на “Elit”? Напълно възможно.
Публикувано: 4 апр., 2022

Пробвай полезната диета на ядки “Elit”, за да си в топ форма.

Въпреки че орехите са висококалорични и да ги включиш в своята диета звучи абсолютно нелогично, те са в състояние да възвърнат прекрасната ти фигура. Орехът е суперхрана, изключително полезна за тялото и ако би искал да водиш здравословен начин на живот, то със сигурност я прибави към менюто си. Да, ние много обичаме да си хапваме орехи, особено, когато сме блокирали от работа.

Raw walnut

Сега ще ти споделим примерен режим, който дори няма да усетиш, защото в основата му стоят вкусни неща, които да хапваш с удоволствие:

 

  • Закуска

Най-важното хранене за добър старт на деня! Хапни малко от вкусните орехи на “Elit” заедно с любимия си плод и 200 гр. кисело мляко. Лекичко, приятно и ще те засити, за да излезеш с усмивка от вкъщи.

 

  • Снак преди обяд

Ако си мечтал да закусваш два пъти в един ден и да отслабнеш, ето! Звучи прекрасно, но е и много полезно. Само трябва да грабнеш една шепа орехи на ядки “Елит”. Приятно хрускане!

 

  • Обяд

Дойде време за почивка и третото хапване за деня. Препоръчваме ти да си направиш свежа салата с киноа, круши или портокали и за завършех орехите на “Elit”, разбира се. Ако след това  още ти къркори коремът хапни 120 гр. кисело мляко.

 

  • Вечеря

Опитай се да си направиш вечерята около 19:00ч., за да не ти стане тежко. Как ти звучи вкусна печена сьомга със задушени зеленчуци? Е, не е като паста или пица, но пак може да бъде много вкусно. За десерт си хапни плод или отново купичка кисело мляко.

 

При диетата за отслабване е много важно да се пие много вода на ден (2,5 литра), но не я пий наведнъж, а си я разпредели между всяко хранене. Следвай този чудесен режим с орехите на “Elit” в рамките на 7 дни и се радвай на здраво тяло, хубаво настроение и няколко килограма по-малко.